Epic Qiwi

This is me

Liv fullt av kärlek, men ändå denna känslan.

Kategori:

Idag har det varit en toppendag!
Haft mina nära o kära här hemma och grillat m.m. kunde inte bett om ett bättre sätt att fira att jag blivit ett år äldre.
Vad skulle jag gjort utan er?

Men trotts att jag har haft det så himla bra idag så hinner man inte lägga huvudet på kudden innan tankarna börjar snurra.

Reprukdoktionsmötet nästa vecka, varför vi aldrig kan låta allt flyta på. När man äntligen fått ordning på fk så ska maken bli uppsagd. Alltid är det något orosmoment.

Jag saknar att jobba med det jag älskar, jag var stolt över vad jag jobbade mig...men det skar sig. Jag blev sjukskriven och vet att jag inte kan jobba på ett bra tag igen.
Det dåliga samvetet gnager en varje dag eftersom jag inte kan bidra till den ekonomiska biten i vårt hushåll mer än vad jag gör. Jag VILL men kan inte. Har alltid haft ett jobb mer eller mindre.
samtidigt som jag saknar att jobba som hundskötare så känner jag hur det knyter sig i magen, något trycker över bröstet och jag kan inte andas...ångesten IGEN.

Jag hatar att gå o lägga mig på kvällen... då kommer tankarna...

Men jag är så himla tacksam över mina vänner och att jag har mina pälsarbarn som får mig att fortsätta.

Denna dagen har varit helt underbar och detta behövde jag :D 
Dessutom blev min ponny samling utökad med två nya :) Nu saknar jag bara 3 st sen är samlingen komplett (om det inte släpps fler sen).

Puss o kram på er alla <3